Grindheim: "Tegen Groningen er weer staan"

22 januari 2011, 14:09   Bijgewerkt: 22 januari 2011, 14:15

SC Heerenveen beleefde vrijdag een valse start van het nieuwe jaar. Op bezoek bij ADO Den Haag, gezien de stand op de ranglijst een directe concurrent in de strijd om Europees voetbal, gingen de ambitieuze Friezen kansloos met 3-1 onderuit.

Middenvelder Christian Grindheim baalt als een stekker van de pijnlijke nederlaag, zegt hij op de website van zijn club. "Ik heb hier wel een mening over, maar dat ga ik niet aan de media vertellen", moppert de Noor. "Natuurlijk ben ik van binnen gefrustreerd, maar het is al gebeurd. ADO zat vanaf minuut een beter in de wedstrijd. Zij geloofden in een goed resultaat en het publiek ging achter de ploeg staan. We kwamen er niet aan te pas, maakten nog wel de 2-1, maar verdienden ook niet meer."

"Iedere club loopt in een seizoen tegen dit soort wedstrijden aan, maar het mag niet te vaak gebeuren", vervolgt de middenvelder, die hoopt dat zijn team snel sportieve revanche kan nemen. Het liefst al volgende week, als FC Groningen op bezoek komt. "We moeten van deze ervaring leren en de nederlaag snel vergeten. Er komen nog veel meer wedstrijden. Volgende week wacht Groningen, dat is een hele belangrijke wedstrijd voor de club en de fans. Tegen Groningen moeten we er weer staan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen