NAC met gehavende ploeg naar Nijmegen

21 januari 2011, 13:01   Bijgewerkt: 21 januari 2011, 13:07

NAC Breda mist dit weekend tegen NEC bijna de helft van het beoogde basiselftal. Naast aanvallers Leonardo, Matthew Amoah en Ali Boussaboun ontbreken ook verdedigers Rob Penders en Gabor Horvath. "Het zit even niet mee", verzucht trainer John Karelse op de officiële website van de Brabantse ploeg.

"Zo kom je uit Turkije en ziet het er allemaal goed uit en twee weken later zit je met een boel blessures", vervolgt hij. "Maar goed, elke blessure heeft zijn eigen verhaal. Leonardo kan er misschien donderdag tegen Ajax weer bij zijn. Amoah nog niet. Penders mogelijk wél, maar Horváth weer niet. En Ali Boussaboun is voorlopig nog weg." Ook Ferne Snoyl (blessure) en Tim Gilissen (schorsing) ontbreken.

Karelse is op zijn hoede voor NEC. "Een prima ploeg, met veel beweging voorin, veel voetbal op het middenveld en backs die zich met grote regelmaat aanvallend inschakelen. Het is dan voor de tegenstander, wij dus in dit geval, een kwestie van continu goed communiceren. Wie pakt wie op? En dat negentig minuten lang."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen