Been kiest voor Van Beukering en De Vrij

21 januari 2011, 12:07   Bijgewerkt: 21 januari 2011, 13:00

Jhon van Beukering kan zich opmaken voor zijn eerste basisplaats bij Feyenoord. De spits krijgt voor de thuiswedstrijd van komend weekend tegen De Graafschap van coach Mario Been de voorkeur boven clubtopscorer Luc Castaignos.

"Luc is een spelers met ontzettend veel talent die zeker een heel goede voetballer gaat worden, maar hij maakt op dit moment een mindere fase door. Jhonny is een totaal ander type speler, die de afgelopen tijd een goede indruk op ons heeft gemaakt", zegt Been op de website van Feyenoord over zijn opvallende besluit.

Naast Castaignos zijn ook André Bahia en Kamohelo Mokotjo hun basisplaatsen kwijt. Centraal achterin krijgt Stefan de Vrij de voorkeur boven de Braziliaan, de plek van Mokotjo wordt ingenomen door Jerson Cabral. Hierdoor schuift Georginio Wijnaldum één linie naar achter, van de aanval naar het middenveld. Middenvelder Leroy Fer ontbreekt nog in de selectie. Hij is nog altijd niet wedstrijdfit.

Feyenoord speelt zaterdagavond in de eigen Kuip tegen De Graafschap. Eerder dit seizoen speelden beide teams in Doetinchem met 1-1 tegen elkaar gelijk.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen