Sunderland ziet Bent naar Aston Villa vertrekken

18 januari 2011, 19:28   Bijgewerkt: 18 januari 2011, 19:34

Darren Bent maakt de tussentijdse overstap van Sunderland naar Aston Villa. Met de overstap van de 26-jarige aanvaller naar de 'Villans' is een transferbedrag van ruim 21 miljoen euro gemoeid. Beide clubs maakten de overgang officieel op hun website.

Bent wenste de 'Black Cats' te verlaten, nadat duidelijk was geworden dat Aston Villa hem wilde inlijven. De aanvaller was sinds 2009 in dienst bij de huidige nummer zes van de Premier League, dat hem destijds overnam van Tottenham Hotspur.

Het vertrek van Bent zit Sunderland-manager Steve Bruce duidelijk niet lekker. "Het is jammer dat hij besloten heeft dat zijn toekomst niet bij onze club ligt. De spelers en supporters hebben het recht om zich door hem in de steek gelaten te voelen. Het moment van de transfer is slecht omdat we nu net vooruitgang wisten te boeken", aldus Bruce op het digitale thuis van zijn club. 

Bent zelf toont zich logischerwijs in de wolken met zijn transfer. "Aston Villa is een enorm grote club. Op het moment dat ik wist dat men interesse had wilde ik daar spelen. Er lopen hier topspelers rond en de ambities van de trainer en de voorzitter zijn groot", zo laat de aanvaller op de website van zijn nieuwe club weten. 

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen