Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

VVV verwelkomt met Cullen derde versterking

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

14 januari 2011 – Robert Cullen heeft VVV Venlo tijdens het trainingskamp in Turkije dusdanig weten te overtuigen van zijn kwaliteiten, dat hij zich de derde tussentijdse versterking van de Limburgse formatie noemen. De 25-jarige aanvaller, zoon van een Noord-Ierse vader en een Japanse moeder, heeft zijn handtekening gezet onder een twee en een half-jarige verbintenis.

Door de komst van Cullen heeft de huidige nummer zeventien van de Eredivisie nu twee Japanners binnen de gelederen, aangezien ook Maya Yoshida deel uitmaakt van de selectie van de Limburgers. De aanvaller stond voorheen onder contract bij het Japanse Roasso Kumamoto.

VVV verwelkomt met Cullen alweer de derde nieuweling in korte tijd, nadat eerder al Funso Ojo (PSV) en Dario Vujicevic (FC Twente) op huurbasis werden gestrikt.

Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50,00 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

Tegen Senegal, Qatar en USA konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen Argentinië kan het weer. Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd