Parker: "Ik wil FC Twente verlaten"

14 januari 2011, 19:30   Bijgewerkt: 15 januari 2011, 00:00

Aan het samenwerkingsverband tussen FC Twente en Bernard Parker komt, in ieder geval als het aan laatstgenoemde partij ligt, spoedig een einde. De 24-jarige Zuid-Afrikaan weet zich in de belangstelling van Leicester City, maar heeft er geen trek in om bij de Championship-club opnieuw genoegen te nemen met een rol op het tweede plan.

"Ik kom bij FC Twente niet aan spelen toe. Daarom wil ik weg. Als ik niet speel, verlies ik mijn scherpte. Eén teleurstellende wedstrijd en ik krijg geen uitnodiging meer voor de nationale ploeg", wist Parker aan KickOff te melden

De aanvaller, die tijdens de FIFA Confederations Cup in 2009 in eigen land nog zo wist te imponeren met twee treffers, is er nog niet geheel zeker van of de transfer naar de huidige nummer twaalf het Championship doorgang vindt. "Ik weet niet hoe het er nu voor staat, maar ik denk wel dat het doorgaat. Ik weet dat de clubs een akkoord hebben over de transfersom. We wachten nu op een definitief besluit van FC Twente. Ik heb nog niets vernomen. Maar mijn zaakwaarnemer zegt dat we moeten wachten op Leicester terwijl we naar andere opties kijken", aldus Parker.

Toch is het vreemd genoeg wel de vraag of de Zuid-Afrikaan, die indruk wist te maken op Leicester-coach Sven-Göran Eriksson, wel verguld moet zijn met de vergaande interresse van de 'Foxes' aangezien hij bij een nieuwe club veel aan spelen wenst te toe te komen. "Ik weet niet of Parker onze basisploeg kan versterken, maar hij maakt onze bank wel beter bezet", wist Eriksson eerder namelijk te vertellen aan Engelse media.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen