Pocognoli: "Zweeg tegen pers uit zelfbescherming"

14 januari 2011, 19:09

Het moeten geen gemakkelijke maanden zijn geweest voor Sebastien Pocognoli. Zijn club Standard Luik presteerde zeer wisselachtig in de Belgische competitie en de 23-jarige linksback kreeg dientengevolge vaak de zwarte piet toegeschoven. De oud-speler van AZ hield daarom lange tijd de kaken stijf op elkaar tegenover de media, maar doorbrak tijdens het trainingskamp van nummer zes van de Pro League het stilzwijgen.

"Ik kreeg kritiek en daarom wou ik wat afstand nemen. Ik zweeg om mezelf te beschermen. De gefundeerde kritiek respecteer ik, maar er was ook ongefundeerde kritiek", weet de verdediger te melden aan La Dernière Heure. "Ik ben de eerste om te erkennen dat ik nog niet hebben kunnen brengen wat ik eigenlijk kan brengen. Ik ben tot veel meer in staat."

Pocognoli voelt zich nog altijd gesteund door zijn huidige werkgever. "Standard is zoekende. Mijn individuele prestaties hangen samen met die van het team. Maar ik ben nu op trainingskamp en voel nog altijd het vertrouwen van de technische staf. Standard is de club van mijn hart, het was altijd een droom om hier te spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen