Kruys hoopt op 'zand in machine' FC Zwolle

14 januari 2011, 18:00

Vrijdagavond wordt in de Jupiler League de aftrap verricht voor de allesbeslissende tweede seizoenshelft van de competitie. Onder andere koploper FC Zwolle en nummer twee FC Volendam komen in actie, tegen respectievelijk FC Emmen en MVV. Volendam-trainer Gert Kruys hoopt dat zijn manschappen fris uit de winterstop zullen komen en in staat zijn om het gat met de Zwollenaren te dichten.

'Het andere Oranje' heeft liefst 11 punten minder dan de ploeg van coach Art Langeler, maar heeft nog wel één duel tegoed. Toch betoont Kruys zich een realist. "Als FC Zwolle blijft spelen zoals het nu speelt, dan komt er geen ploeg meer bij", meldt Kruys aan Voetbal International. "Voor mijn gevoel verbreken ze alle records in de Jupiler League. Voor ons is het een gigantische uitdaging om de druk erop te houden. De as van FC Zwolle is uitstekend, van Eredivisieniveau."

"Toch kan er ook zand in die machine komen. Dan moeten we in de buurt staan. Dat geldt voor ons, maar ook voor clubs als RKC Waalwijk, Helmond Sport en Sparta Rotterdam. Of het nog spannend wordt? Laten we het hopen", wenst de Volendam-oefenmeester vurig.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen