Vandenbussche: "Laatste stap is spannend"

Ger
13 januari 2011, 10:27   Bijgewerkt: 13 januari 2011, 10:50

Brian Vandenbussche kwam op 13 februari 2010, in de thuiswedstrijd tegen Ajax, voor het laatst binnen de lijnen namens SC Heerenveen. De van een kruisbandblessure herstellende keeper zit in de laatste fase van zijn revalidatie en mag inmiddels voorzichtig denken aan een rentree.

"Ik zit op tachtig, negentig procent. Alleen het explosieve werk laat ik nog schieten. Het gaat goed. Ik ben met de fysiotherapeut met de bal aan het trappen en heb zelfs alweer op de lange bal getraind", zegt Vandenbussche op de website van SC Heerenveen. "Dinsdag heb ik voor het eerst een training laten schieten. Ik heb hard gewerkt en het lichaam begint nu een beetje tegen te sputteren. Dan moet je gas terug nemen."

"Natuurlijk is de laatste stap spannend. Alles wat ik nu doe gebeurt gecontroleerd. Straks moet ik voluit en ga ik weer op mijn reflexen, mijn intuïtie keepen. Dan moet blijken of de knie het echt houdt, maar ik heb alle vertrouwen. De knie voelt al zo lang goed, dat ik geen problemen meer verwacht", is de sluitpost optimistisch.

"Alles hangt af van de komende weken. Ik wil graag en geniet van iedere training, maar moet mijn honger in bedwang houden. Mijn herstel heeft al zo lang geduurd dat ik nu niet moet forceren en de kans loop dat ik alsnog met een terugslag te maken krijg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen