Swerts kijkt al uit naar klassieker in ArenA

12 januari 2011, 13:21   Bijgewerkt: 12 januari 2011, 13:30

Tegen een geïmproviseerd olympisch elftal van Oman maakte Gill Swerts dinsdag zijn rentree in het shirt van Feyenoord. De Belgische rechtsback speelde negentig minuten mee en is tevreden over zijn eerste week bij de Rotterdamse club.

"Conditioneel sta ik er op dit moment goed voor, maar omdat ik het afgelopen half jaar weinig wedstrijden heb gespeeld is het belangrijk dat ik wedstrijdritme opdoe om in vorm te komen", zegt de 28-jarige Swerts op de website van Feyenoord. Oman werd met 1- verslagen. "De tegenstander gisteren was niet van een heel hoog niveau en wij gingen daar niet goed mee om. Dat duel was daarom geen goede graadmeter, maar het belangrijkste is dat we met zijn allen weer wat ritme op hebben gedaan."

Het duel met de olympiërs uit Oman hoort bij de voorbereiding op de tweede seizoenshelft, die voor Feyenoord woensdag 19 januari begint met een uitwedstrijd tegen Ajax. Swerts: "Daar kijk ik naar uit, Feyenoord tegen Ajax is natuurlijk een heel mooie wedstrijd om mijn rentree te maken. De wedstrijd daarna tegen De Graafschap zal ook bijzonder worden, omdat ik dan voor het eerst weer in De Kuip kan spelen. Het zal hoe dan ook een goed gevoel geven om daar terug te keren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen