Teruggekeerde Silva: "Van der Wiel is dé man"

9 januari 2011, 23:05

Bruno Silva kwam afgelopen zaterdag in de oefenwedstrijd tegen Hamburger SV voor het eerst sinds een jaar weer in actie voor Ajax. De dertigjarige rechterverdediger kwam niet voor in de plannen bij de vorige trainer van de Amsterdammers, Martin Jol, maar hoopt onder Frank de Boer op betere tijden. Toch betoont de Uruguyaan zich ook realistisch met het oog op de aanwezigheid van Gregory van der Wiel.

"Ik heb een heel goed gevoel", meldde Silva op de officiële website van zijn club. De Uruguyaan had flink afgezien tijdens het vriendschappelijke duel met de Noord-Duitse club, die uiteindelijk met 4-2 verloren ging. "Mijn conditie is nog niet honderd procent. Daar werk ik hard aan."

"Ik ben in ieder geval blij dat ik weer terug ben", gaat Silva verder, die werd uitgeleend aan Internacional de Porto Alegre. De Uruguyaan hoopte op die manier een plekje te veroveren in de nationale selectie voor het WK. "Dat heb ik helaas niet gehaald. In het begin van het seizoen speelde ik wel, maar ik raakte geblesseerd en ik was twee maanden uitgeschakeld."

"Toen ik terugkwam speelde ik nauwelijks. Gregory van der Wiel is natuurlijk heel goed. Hij is de man, maar ik wil mijn steentje bijdragen. Ik wil het team helpen en als de trainer mij een opdracht geeft, dan doe ik het. Ik blijf hard werken", toont de voormalig speler van FC Groningen zich strijdbaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen