Opnieuw verrassingen in Frans bekertoernooi

8 januari 2011, 22:54   Bijgewerkt: 8 januari 2011, 23:58

Het blijft verrassingen regenen in de Coupe de France. Nadat eerder dit weekend AS Monaco, AJ Auxerre en Toulouse al werden uitgeschakeld, vloog zaterdag nog een handvol Ligue 1-ploegen uit het Franse bekertoernooi.

De grootste verrassing komt ongetwijfeld op naam van Clermont Foot. De equipe die in de Ligue 2 actief is, boekte een knappe 2-0 zege bij Saint-Etienne, voldoende om door te bekeren naar de laatste 32. Montpellier HSC, dat het evenals Saint-Etienne prima doet in de competitie, ligt er ook uit. Het verslikte zich in Stade de Reims: 1-0. Valenciennes FC moest zich na verlenging met 2-1 gewonnen geven tegen Angers SCO. Dat kwam mede doordat de noorderlingen twee rode kaarten kregen. Arles moest na strafschoppen buigen voor Sedan (1-1, 2-4).

RC Lens is eveneens uitgespeeld in de beker. De laagvlieger in de competitie kan echter als reden aanvoeren dat het tegen een andere Ligue 1-club speelde, namelijk Paris Saint Germain. Lens werd verpulverd bij de hoofdstedelingen: 5-1. Olympique Lyon en Girondins Bordeaux zijn ook een ronde verder, na zeges op respectievelijk Caen (0-1) en Rouen (3-1).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen