Barazite 'gewoon' aanwezig op training Vitesse

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

8 januari 2011 – Een bekend maar verrassend gezicht op de training van Vitesse. Had het er alle schijn van dat Nacer Baracite aanvankelijk weer zou teruggaan naar Arsenal, zo werkte de aanvaller 'gewoon' weer een training af bij de Arnhemmers. Dit wist Omroep Gelderland te melden. Een aparte gewaarwording aangezien de twintigjarige spits, die de eerste seizoenshelft gehuurd werd van de 'Gunners', niet kon imponeren in het geel-zwart en weer op weg leek naar Londen.

Barazite verscheen dit seizoen negen maal binnen de lijnen bij Vitesse, maar wist daarin het net niet te vinden. Wellicht ziet Albert Ferrer, die Theo Bos afloste als trainer bij de huidige nummer vijftien van de Eredivisie, het toch in de jonge aanvaller zitten.

Voorts waren op de training ook de kersverse versterkingen Marti Riverola (gehuurd van FC Barcelona) en Michihiro Yasuda (overgekomen van Gamba Osaka) te bewonderen.

Reacties

gerelateerd