Doelman Cummins langer bij FC Utrecht

6 januari 2011, 16:10

FC Utrecht ziet toekomst in Erik Cummins. De doelman van Jong FC Utrecht heeft een nieuw contract getekend, dat hem tot de zomer van 2013 aan de club verbindt. Bovendien bevat de verbintenis een optie voor nog eens twee seizoenen. 

FC Utrecht plukte de 22-jarige Cummins drie jaar geleden weg uit de jeugdopleiding van Feyenoord. Momenteel is hij derde keeper van de ploeg uit de Domstad. "Uit het feit dat FC Utrecht voor langere tijd met mij door wil, blijkt waardering en vertrouwen. Zeker als je ziet hoe de club aan het groeien is, is het prachtig dat ik de kans krijg me verder te ontwikkelen. Het niveau gaat namelijk steeds verder omhoog en ik ben blij dat ik daarvan deel kan uitmaken", zegt Cummins op de website van zijn club. 

Over zijn ambities is hij duidelijk. "Natuurlijk wil ik op termijn het eerste halen. Maar dat is geen vanzelfsprekendheid. Het gaat nu lekker in het tweede, maar ik moet eerst bij de selectie van het eerste elftal zien te komen en daar kan ik nog een hoop leren. Mijn uiteindelijke doel is om ooit nog eens Michel op te volgen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen