Oud-Heerenvener Henrique wil best naar Standard

6 januari 2011, 10:20   Bijgewerkt: 6 januari 2011, 10:27

Paulo Henrique maakt mogelijk promotie in België. De spits van Westerlo, in het verleden niet goed genoeg bevonden bij SC Heerenveen, wordt in diverse media in verband gebracht met een transfer naar Standard Luik. Hij zou daar de opvolger moeten worden van Gohi Bi Cyriac, die door een blessure lang uitgeschakeld is.

Via zijn zaakwaarnemer laat de 21-jarige Henrique in La Dernière Heure weten open te staan voor een eventuele aanbieding uit Luik. "Op dit moment is er niks. Wij hebben nog niks van Standard gehoord. Moest dat contact er toch komen, zullen we luisteren, want Standard is een grote club. Maar ik herhaal: ik weet nergens van."

Volgens de zaakwaarnemer dingen diverse binnen- en buitenlandse clubs naar de handtekening van de spits. Een transfer is volgens hem echter geen noodzaak. "Er is interesse uit China, ook een Turkse topclub en een andere Belgische ploeg volgen de prestaties van Henrique. Paulo wil echter graag tot het einde van het seizoen bij Westerlo blijven. Hier krijgt hij speelkansen en kan hij zich laten zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen