Wenger: "We zijn volwassener geworden"

Koen Freriks
28 december 2010, 00:07   Bijgewerkt: 28 december 2010, 00:17

Arsenal troefde Chelsea maandag verrassend makkelijk af in de Londense derby (3-1). Trainer Arsene Wenger concludeerde na afloop dat zijn team is gegroeid. "We zijn volwassener geworden. We waren behoorlijk gefrustreerd door de slechte resultaten op bezoek bij concurrenten", gaf Wenger toe aan Sky Sports

Arsenal verloor vorige week op Old Trafford van Manchester United en verspeelde eerder al punten bij Liverpool en Chelsea. Dat The Gunners in eigen huis wel een topper kunnen winnen, doet Wenger goed. "We hebben gedisciplineerd en volwassen gespeeld. Het eerste doelpunt was wel erg belangrijk voor ons."

"De concentratie en discipline was uitstekend bij mijn spelers, ook toen we soms zakelijk moesten spelen", doelt Wenger op het eind van de tweede helft, waarin Arsenal een stand van 3-1 moest verdedigen. "Chelsea heeft gescoord uit een vrije trap, maar die neemt Drogba ook erg goed."

De Franse topcoach hoopt dat zijn team vertrouwen put uit de derbywinst. "Hopelijk worden de spelers hier sterker van en kunnen we meedoen om de titel."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen