Grant wil aanvoerder niet tussentijds laten gaan

24 december 2010, 20:55

West Ham United-manager Avram Grant is er alles aangelegen om aanvoerder Scott Parker ook na de winterstop voor zijn ploeg te behouden. Van een tussentijds vertrek van de dertigjarige Engelsman wil de coach van de rode lantaarn-drager dus ook niets weten.

"Daar komt niets van in. Scott Parker is meer dan een goede speler voor deze voetbalclub. Ook al staan we onderaan, we proberen al het goede voor deze club te bereiken. We weten dat alle ploegen die succes hebben het niet zo gemakkelijke hebben gehad op het begin", verklaart de 55-jarige Israeliër aan The Guardian.

"Parker behoort tot de fundamenten van deze club. De eigenaren hebben het heel duidelijk gemaakt dat ze Parker hier willen behouden, evenals andere goede spelers", vervolgt Grant zijn relaas.

De voormalige oefenmeester van Chelsea is ook de mening toegedaan dat het voor zijn aanvoerder ook niet verstandig zou zijn om de 'Hammers' te verlaten. "Er zijn niet zoveel type spelers als Scott Parker en het zou voor ons niet goed zijn als hij deze club zou verlaten. Ik denk ook niet dat het goed voor hem zou zijn. Hij kent de visie van deze club en daarvan maakt hij deel uit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen