Aston Villa wil Young niet laten vertrekken

24 december 2010, 11:23

Ashley Young is momenteel één van de meest gewilde spelers van Engeland. Niet alleen omdat de 25-jarige middenvelder sportief een geweldige ontwikkeling doormaakt, maar ook omdat zijn contract bij Aston Villa over anderhalf jaar afloopt. Onder meer Liverpool en Tottenham Hotspur hebben een oogje op de international, maar in Birmingham is men niet van plan om hem zomaar te laten vertrekken.

Aston Villa kan bij een tussentijdse transfer veel geld verdienen aan Young, maar dat is voor manager Gerard Houllier niet het belangrijkste. "Ashley weet dat de club hem wil behouden. Zelf zou ik hem tot het eind van zijn contract hier willen houden, dat is belangrijk voor de ontwikkeling van de club", zegt de coach tegen Sky Sports

Een transfer in de winterstop is voor Houllier dus zeker geen optie, maar volgens hem denkt Young er hetzelfde over. "Hij heeft me duidelijk gezegd dat hij het seizoen sowieso wil afmaken bij Aston Villa en daarna een beslissing neemt over zijn toekomst. Het is dus even afwachten. Meer kan ik er op dit moment niet over zeggen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen