McClaren: "Veranderingen zijn noodzakelijk"

23 december 2010 – Steve McClaren heeft de bodem van de put bereikt. Na een toch al beroerde eerste helft van het seizoen werd de Brit met zijn club VfL Wolfsburg woensdag op eigen veld uit het bekertoernooi geknikkerd door tweedeklasser Energie Cottbus: 1-3.

De positie van McClaren stond de afgelopen weken al ter discussie en de nederlaag tegen Cottbus zal wellicht de druppel zijn die de emmer doet overlopen. De Brit zelf vindt ook dat het roer om moet bij zijn club. "Het was vanavond simpelweg niet genoeg, zoals het deze hele seizoenshelft niet genoeg geweest is. Ik ben teleurgesteld, gefrustreerd. We hebben de bodem van de put bereikt. De club heeft nu behoefte aan veranderingen. Welke deze precies zijn, weet ik niet. Dat kan ik niet beoordelen. Niemand weet hoe de komende dagen er uit zien", zegt hij in Kicker.

McClaren erkent dat er iets moet gebeuren. "Misschien is nu de tijd gekomen om een signaal af te geven. We moeten snel een beslissing nemen. Nu de winterstop aangebroken is, is het tijd om de de boel op te ruimen", aldus de Engelsman.

gerelateerd