Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Cullen met VVV Venlo mee op trainingskamp

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

22 december 2010 – Robert Cullen is de eerste twee weken van januari weer op proef bij VVV Venlo. De Japanse aanvaller gaat mee op trainingskamp naar Turkije. Hij trainde al een week mee bij VVV, maar moest die periode afbreken door de slechte weersomstandigheden.

Cullen (25), zoon van een Noord-Ierse vader en een Japanse moeder, staat onder contract bij Roasso Kumamoto. VVV heeft een verleden met Japanse voetballers. Keisuke Honda groeide in Venlo uit tot publiekslieveling en verhuisde een jaar geleden voor zo'n 8 miljoen euro naar CSKA Moskou. Momenteel zit er met Maya Yoshida (22) ook een Japanner in zijn selectie.

Technisch directeur Mario Captein kondigde na het ontslag van trainer Jan van Dijk al aan dat er versterkingen op komst zijn bij VVV.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd