Maertens: "Het kan eigenlijk alleen maar beter"

Ger
22 december 2010, 13:56

Voor Birger Maertens komt de winterstop in de Eredivisie als geroepen. De Belgische verdediger van Heracles Almelo was om verschillende redenen toe aan een rustperiode.

"Ik had zin in de vakantie en was er ook aan toe. Mijn zoontje zie ik nu voor een langere periode. Ik ben nu dan ook niet met voetbal bezig. Net als veel andere spelers moet ik het hoofd leegmaken en mij opladen voor de tweede seizoenshelft", zegt Maertens op de website van Heracles.

De verdediger kan de komende periode ook zijn pijlijke lies rust gunnen. "Ik moest het van de fysiotherapeuten rustig aan doen in de vakantie. Ik heb al wel weer een uurtje hard gelopen en dat ging goed. Mijn streven is om drie januari bij de eerste training weer helemaal fit te zijn."

Maertens heeft een goed gevoel over de tweede seizoenshelft. "We hebben als team laten zien goed te kunnen voetballen, al was het niet altijd met het gewenste resultaat. Het kan eigenlijk alleen maar beter gaan als we in uitwedstrijden ook punten gaan pakken. Eerst moeten we ons veiligspelen en daarna kijken wat er nog meer in zit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen