Achtervolgers in Super Lig maken geen fout

18 december 2010, 20:03   Bijgewerkt: 18 december 2010, 20:58

Achtervolgers Bursaspor, Fenerbahçe en Kayserispor blijven in de Turkse Super Lig in het spoor van lijstaanvoerder Trabzonspor. Het trio ploegen schreef zaterdag drie punten bij. Trabzonspor had dat vrijdag al gedaan tegen Karabukspor (3-0).

Bursaspor boekte de grootste overwinning van het weekend. De landskampioen won, mede door twee goals van Sercan Yildirim, met liefst 5-1 bij Genclerbirligi, waar de Amsterdammer Hursut Meric de hele wedstrijd speelde. Kayserispor versloeg voor eigen publiek Bucaspor met 2-0, door twee treffers van Sismanoglu. De driepunter kwam pas in de laatste elf minuten tot stand. Dat gold ook voor de overwinning van Fenerbahçe, dat via Alex pas in de 79ste minuut afstand nam van Sivasspor (1-0).

Door de uitslagen van deze speeldag gaat Trabzonspor met 42 punten uit zeventien wedstrijden de winterstop in. Bursaspor heeft er 37. Fenerbahçe en Kasyserispor, de ploeg van coach Shota Arveladze, staan op respectievelijk 33 en 32 punten. Ook die brigades hebben zeventien duels gespeeld.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen