Titelhouder Atletico klaar in Europa League

16 december 2010, 20:53   Bijgewerkt: 16 december 2010, 21:34

In de Europa League is het doek gevallen voor titelverdediger Atletico Madrid. De Spaanse formatie speelde donderdagavond met 1-1 gelijk bij groepswinnaar Bayer Leverkusen en dat was niet voldoende om een plek in de top-twee van poule B veilig te stellen aangezien Aris Thessaloniki Rosenborg BK met 2-0 klopte.

Omdat het onderling resultaat tussen Aris en Atletico in het voordeel van de Grieken is, wisten de Madrilenen dat ze beter een beter resultaat dan Aris moesten boeken. Dat lukte niet. Na 69 minuten kwamen ze door een goal van Patrick Helmes met 1-0 achter bij Leverkusen. Fran Merida maakte drie minuten later nog wel gelijk, maar dat mocht niet baten. Aris liet zich in eigen huis namelijk niet verrassen door Rosenborg. Treffers van Danijel Cesarec en Faty waren genoeg voor de Grieken (2-0).

Door deze resultaten sluit Bayer Leverkusen de groepsfase als poulewinnaar af. De Duitsers hebben twaalf punten, twee meer dan Aris Thessaloniki. Atletico heeft acht punten, terwijl Rosenborg het Europees toneel met slechts drie punten verlaat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen