Beenhakker: "Bellamy komt met onzinverhalen"

Ger
16 december 2010, 10:17   Bijgewerkt: 16 december 2010, 10:43

Na trainer Mario Been heeft ook technisch directeur Leo Beenhakker de verhalen over een mogelijke komst van Craig Bellamy naar Feyenoord ontkracht. Don Leo, die tevergeefs contact opnam met de aanvaller, stelt dat de international van Wales onbetaalbaar is.

"Ik kreeg hem niet aan de lijn", aldus Beenhakker in het AD. "Ik heb hem ook een uitgebreide sms gestuurd. Met de vraag of hij wil stoppen met die onzinverhalen. Hij weet hoe hij mij kan bereiken. Daar is destijds met hem over gesproken. Ik heb toen gezegd: Vriend, jij kunt wel van alles willen, maar zolang jij nog eigendom bent van Manchester City kan ik niets."

"Zo simpel is het. Op het moment dat hij vrij is van zijn club, weet hij waar hij mij kan vinden. Tot die tijd zijn het cowboyverhalen. Hij heeft volgens de media gezegd: Beenhakker neemt mij niet serieus. Dat stoort mij. Er hangt gewoon een enorm prijskaartje aan hem. Als dat eraf is, kom dan maar op. Kennen de mensen die hem hier willen zien spelen ook zijn salaris? Ik kan hem alleen een salaris bieden binnen de normen van Feyenoord."

"De supporters zijn met een busje naar Bellamy toegegaan, dat klopt. Maar ze kunnen morgen ook met een bus naar Lionel Messi gaan. Hij is van harte welkom, want het is een heerlijke voetballer. Maar zo lang er belangstelling voor hem is vanuit Engeland, is het niet haalbaar. Hij vertegenwoordigt nog steeds waarde voor die club. Manchester City is geen padvindersclub."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen