Dortmund kan in Europa niet imponeren

Koen Freriks
15 december 2010, 23:17   Bijgewerkt: 15 december 2010, 23:38

Borussia Dortmund is uitgespeeld in Europa. De fiere koploper van de Bundesliga speelde woensdag met 2-2 gelijk tegen Sevilla, waardoor het uitgeschakeld is in de Europa League. Paris Saint-Germain en Sevilla gaan door in Groep J.

Winst was nodig geweest voor Dortmund. De Duitsers begonnen goed door een snelle treffer van de Japanner Shinji Kagawa. Nog voor rust stelden de Ivoriaan Romaric en Frédéric Kanouté de aanhang gerust. Vlak na de hervatting maakte Nevin Subitic het duel weer spannend. Wat 'BVB' ook probeerde, de winnende treffer viel niet. Paris Saint-Germain werd groepswinnaar door de 1-1 in Wit-Rusland bij Karpati Lvov.

Napoli is er in groep K van de Europa League op het allerlaatste moment in geslaagd Liverpool te volgen naar de knock-outfase. De Italianen moesten woensdagavond voor eigen publiek winnen van Steaua Boekarest maar leken heel lang niet verder te komen dan een teleurstellende 0-0. Dat was voor de Roemenen voldoende om door te gaan. Ver in blessuretijd zorgde Edinson Cavani alsnog voor de bevrijdende 1-0. Drie minuten later kreeg ploeggenoot Paolo Cannavaro rood.

In poule L bevestigden FC Porto en Besiktas, beide al zeker van overwintering, hun hegemonie met zeges op CSKA Sofia (3-1) respectievelijk Rapid Wien (2-0).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen