Vandenbussche in winterstop mee naar Algarve

14 december 2010, 15:37   Bijgewerkt: 14 december 2010, 15:45

Brian Vandenbussche stapt begin januari met de selectie van SC Heerenveen op het vliegtuig naar Portugal voor het trainingskamp in de Algarve. De doelman scheurde half juli zijn voorste kruisband en moest een operatie ondergaan, maar is inmiddels voldoende hersteld om mee te kunnen op trainingskamp.

Vandenbussche is dolblij dat hij met zijn ploeg mee kan naar Portugal. "Ik wilde graag mee en heb vier maanden hard gewerkt om mijn doel te verwezenlijken. Ik ben blij dat het gelukt is", zegt hij op de website van zijn club. Het gaat goed met de knie en omdat de faciliteiten in Portugal goed zijn, is dit een mooie gelegenheid om aan te sluiten. Ik kan in Portugal misschien zelfs alweer op het veld aan het werk."

Volgens de doelman, die geblesseerd raakte in aanloop naar het seizoen, verloopt zijn herstel goed. "Ik train hard en de knie reageert goed. Het is een kwestie van stapje voor stapje. Zo heb ik pas voor het eerst weer voorwaarts mogen duiken. De keeperstraining voeren we langzaam op en dan komt het vast goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen