Spanje
0 – 0
Duitsland

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Volendam remiseert, Helmond Sport naast RKC

Volendam remiseert, Helmond Sport naast RKC

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

13 december 2010 – FC Volendam is er niet in geslaagd om de spanning in de Jupiler League weer volledig terug te brengen. Voorafgaand aan het thuisduel bedroeg het gat met koploper FC Zwolle liefst negen punten, maar de ploeg van Gert Krus wist aan het thuisduel met FC Eindhoven niet het volle pond over te houden. Ondanks legio kansen aan beide kanten, bleef het 0-0 in het Kras Stadion waardoor 'het andere Oranje' nu acht punten achterstand heeft op de leider in de Jupiler League

In de eerste helft mochten vooral de bezoekers het zich aanrekenen dat ze niet op voorsprong wisten te komen. Jelle van Kruijssen was namens de Brabantse formatie drie keer dichtbij een treffer, maar de aanvaller had het vizier duidelijk niet op scherp staan.

Na rust draaide het spelbeeld om en waar Eindhoven voor het meeste aanspraak op een doelpunt mocht maken, waren het na de pauze de Noord-Hollanders die het betere van het spel hadden. Maar nadat ook een handvol opgelegde mogelijkheden niet aan Volendam besteed was, hielden beide ploegen uiteindelijk een punt over aan het duel. Beide formaties schoten hier bar weinig mee op en blijven respectievelijk tweede en vijfde in de Jupiler League.

Helmond Sport hield wel een goed gevoel over de wedstrijd tegen BV Veendam. Thuis werden de Groningers met 3-1 verslagen, ondanks het feit dat de ploeg van Joop Gall nog op voorsprong wist te komen middels een treffer van Marnix Kolder in de tiende minuut. Phillip Haastrup zorgde er met twee treffers in vijf minuten tijd voor dat zijn ploeg halverwege de eerste helft alweer met 2-1 voor stond. In de 65ste minuut verschalkte Ilja van Leerdam Veendam-keeper Peter van der Vlag en verzekerde hij zijn team hiermee van de overwinning.

Helmond Sport komt als gevolg van de zege op gelijke hoogte met RKC Waalwijk, dat thuis verrassend met 2-3 onderuit ging tegen hekkensluiter Fortuna Sittard. Ramon Voorn zorgde vanuit een scrimmage voor de winnende treffer. Zowel RKC als Helmond Sport hebben nu dertig punten uit zeventien duels en bevinden zich daarmee op respectievelijk de derde en vierde plaats in de Jupiler League.

Het vierde duel dat voor maandagavond op het programma stond, FC Emmen tegen Fc Dordrecht, werd afgelast. Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd