Jong-A-Pin: "Heerenveen gaat 55 punten halen"

10 december 2010, 10:50

SC Heerenveen maakt voorlopig een matig seizoen door. Exact halverwege de Eredivisie heeft de ploeg uit Friesland 24 punten, waarmee het negende staat. Dat moet en kan beter, vindt linkervleugelverdediger Calvin Jong-A-Pin. Hij vindt dat zijn ploeg in de resterende zeventien wedstrijden nog minimaal 31 punten moet halen. 

Tot de winterstop speelt Heerenveen nog tegen Twente (thuis) en De Graafschap (uit). Jong-a-Pin hoopt op twee zeges. "Het zou prachtig zijn als we van Twente weten te winnen, voor het publiek, maar ook voor de ploeg. Winnen zou een enorme boost geven. Met dertig punten de winterstop in is een mooie basis voor de tweede helft van het seizoen", zegt de voormalig jeugdinternational op de website van zijn club.

"Hoe dan ook, we gaan nog volop punten pakken", vervolgt de verdediger. "Tegenstanders als De Graafschap moeten een overwinning opleveren. Heerenveen gaat zich nog laten zien. We hebben, terwijl we wisselvallig presteerden, 24 punten gehaald. Dat kan na de winterstop alleen maar beter. Er komen minimaal 31 punten bij. Dan eindigen we op 55 punten en daarmee doe je aardig mee", voorspelt hij.

Vorig seizoen eindigde SC Heerenveen met 37 punten slechts als elfde in de Eredivisie. Met 55 punten was de ploeg toen op de zevende plaats geëindigd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen