Hodgson: "Liverpool niet in de markt voor Suarez"

9 december 2010, 20:19   Bijgewerkt: 10 december 2010, 05:47

Liverpool-manager Roy Hodgson heeft de geruchten ontkracht dat de Engelse club zou dingen naar de hand van Luis Suarez. Dit liet de 63-jarige coach op de officiële clubsite weten. Tevens ontkende Hodgson dat ook Ronaldinho op de nominatielijst zou staan om de gelederen van 'The Reds' te komen versterken.

Liverpool lijkt de laatste tijd de weg naar boven weer te hebben gevonden in de Premier League en bevindt zich op dit moment op de achtste plek van de hoogste competitie-afdeling van Engeland. De Champions League-winnaar van 2005 toont zich nog absoluut niet tevreden met deze positie en dientengevolge doen momenteel vele namen de ronde met betrekking tot een mogelijke overgang naar de Engelse grootmacht.

Zo zou, naast Suarez en Ronaldinho, ook Aston Villa-aanvaller Ashley Young voor een vetrek staan naar Liverpool in de winterstop. Hodgson verwijst de mogelijke komst van de Braziliaan en de Uruguyaan naar het rijk der fabelen. "We hebben nog nooit nagedacht over een eventuele komst van Ronaldinho en Suarez."

Ook met betrekking tot het eventuele aantrekken van Young reageert Hodgson afwijzend. "Ik denk dat iedere trainer in de Premier League hem er wel bij wil hebben. Maar tussen iets willen en het ook daadwerkelijk doen zit een wezenlijk verschil. Ik bewonder wel meer spelers."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen