Elmander denkt vooralsnog niet aan Liverpool

9 december 2010, 19:53   Bijgewerkt: 10 december 2010, 05:50

Het lijkt erop dat Johan Elmander ook na de winterstop nog gewoon te bewonderen zal zijn in het tenue van Bolton Wanderers. De aanvaller van de verrassende nummer zes van de Premier League werd de laatste tijd veelvuldig genoemd als mogelijke versterking voor Liverpool, maar de 29-jarige Zweed geeft aan dat hij zijn vizier vooralsnog gericht houdt op zijn huidige club.

"Ik zet me volledig in voor Bolton zolang ik hier ben en als mijn contract na dit seizoen afloopt dan zullen we wel zien wat er gebeurt", meldt de oud-Feyenoorder aan The Bolton News. De 52-voudig international is in het bezit van een aflopend contract bij 'The Trotters' en dit maakt het lucratief voor andere clubs een poging te wagen om Elmander voor een gering bedrag in de winterstop los te weken bij Bolton. De werkgever van de Zweed wil echter niets weten van een vertrek van de spits en is er ook alles aan gelegen om hem niet transfervrij de deur uit te laten wandelen.

Elmander, die in 2008 voor tien miljoen euro werd overgenomen van Toulouse, laat weten niet onwelwillend tegenover een langer verblijf bij zijn huidige club te staan. "Ik ben nooit iemand geweest die voor het geld gaat. Ik heb altijd gekozen met mijn hart en gevoel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen