Been: "Bellamy naar Feyenoord is een fabeltje"

Ger
7 december 2010, 09:42

Trainer Mario Been van Feyenoord rekent niet op de komst van Craig Bellamy naar De Kuip. De aanvaller van Manchester City, die momenteel op huurbasis actief is voor Cardiff City, liet zondag zelf weten open te staan voor een avontuur bij de Rotterdamse club.

"De kans dat Bellamy komt is heel klein", zegt Been tegen Voetbal International. "Bellamy is een fabeltje. Met zijn ervaring en staat van dienst zou hij voor ons een absolute meerwaarde kunnen zijn. Maar die jongen is verhuurd aan Cardiff City en staat volgens mij nog twee jaar onder contract bij Manchester City. Die club laat hem echt niet voor niets gaan."

"Als dat wel zo is en Bellamy wil voor een klein loontje bij ons komen spelen, hebben we een verhaal. Maar naar mijn weten is dat niet aan de orde. Daarom spreek ik me maar uit dat de komst van Bellamy naar Feyenoord onwaarschijnlijk is."

Ruim veertig supporters van Feyenoord brachten zondag een bezoekje aan Bellamy. "Als Cardiff promoveert, kom ik zeker naar Rotterdam", liet de aanvaller aan de fans weten.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen