Busquets: "Spaanse bond hield woord niet"

Ger
6 december 2010, 00:01   Bijgewerkt: 5 december 2010, 20:54

De onvrede van FC Barcelona over de werkwijze van de Spaanse voetbalbond is nog niet weggezakt. De ploeg van coach Pep Guardiola hoorde zaterdag te laat dat er weer vliegverkeer mogelijk was in Spanje en was, in de veronderstelling dat het duel met Osasuna zou worden uitgesteld tot zondag, per trein en bus op weg naar de opponent.

De voetbalbond vond dat er toch zaterdagavond gespeeld moest worden. Barça protesteerde, maar gehoorzaamde uiteindelijk. De Spaanse koploper liep geen sportieve averij op door de barre reis naar Osasuna (0-3). Pedro opende de score halverwege de eerste helft. Ver in de tweede helft besliste Lionel Messi het duel met twee treffers.

Hoewel Barça won, overheerste bij de spelers de ergernis over de onverwachte reis en de korte voorbereiding. "De Spaanse bond heeft zijn woord niet gehouden, want er was gezegd dat de wedstrijd zou worden uitgesteld als er geen vluchten zouden zijn. Nu was het moeilijk voor ons om in ons spel te komen na zo'n zware dag. Maar gelukkig hebben we toch drie punten gepakt", aldus middenvelder Sergio Busquets.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen