Cavani schiet Utrechtse hoop aan diggelen

2 december 2010, 20:52   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

In eigen huis zijn ze nog altijd ongeslagen in Europa, maar daar koopt FC Utrecht weinig voor. Het 3-3 gelijkspel donderdag tegen Napoli was voor de ploeg uit de Domstad niet genoeg om zicht te houden op Europese overwintering. FC Utrecht gaf in de koude Galgenwaard een 3-1 voorsprong uit handen, bij Napoli scoorde de Uruguayaanse international Edison Cavani drie keer.

Grote plaaggeest voor Utrecht was Edison Cavani. De Uruguayaanse international kreeg eerder dit seizoen al een pizza naar zich vernoemd in Napels en maakt na vandaag ook kans om nog een eigen pastagerecht te krijgen in de lokale pizzeria's. Met drie doelpunten velde hij in zijn eentje het vonnis over Utrecht en zorgde hij er voor dat Napoli een kans op overwintering houdt. Daarvoor moeten de Italianen ‘alleen maar’ op de slotdag in eigen stadion zien te winnen van Steaua.

Leek, want Napoli kwam terug. Nog voor rust bracht de nummer vier van de Italiaanse Serie A via Cavani de spanning terug in de wedstrijd. Dit bracht de hoop terug in de Italiaanse harten en na rust gingen de Italianen op zoek naar de 3-3. Utrecht verdedigde met man en macht en hoopte de voorsprong te behouden, maar een omstreden strafschop, benut door wederom Cavani, bracht Napoli toch langszij.

In de chaotische slotfase was Napoli zelfs nog dicht bij de 3-4, maar dat bleef Utrecht bespaard. De ploeg blijft zo ongeslagen, maar het Europese avontuur is voorbij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen