Jans met fitte selectie richting Utrecht

2 december 2010, 13:34   Bijgewerkt: 2 december 2010, 13:39

De blessures die SC Heerenveen-spelers Christian Grinheim en Gerry Koning afgelopen zaterdag opliepen op bezoek bij AZ (2-2 gelijkspel), lijken mee te vallen. De verwachting is dat beide spelers zondag weer aan kunnen treden treden in het uitduel tegen FC Utrecht. Het gevolg hiervan is dat de trainer van de Friezen Ron Jans met een fitte selectie kan afreizen naar de Domstad.

Zowel Grindheim als Koning moest zich in Alkmaar voor de rust al laten vervangen. Grindheim kreeg last van een opspelende hamstring, terwijl Koning hard in het gelaat werd getroffen door Maarten Martens. Waar aanvankelijk voor een hersenschudding werd gevreesd, maakt de Volendammer het inmiddels weer goed. "Gerry is zaterdag niet met de bus naar huis gereden, maar is thuis blijven slapen. Hij voelde zich duizelig en is uit voorzorg ’s nachts om de twee uur gewekt. Gelukkig viel het mee", laat Jans op de website van de club weten.

Grindheim is de afgelopen dagen niet in staat geweest om met de groep mee te trainen, maar zal vrijdag zijn opwachting weer maken. "Dan is het even afwachten, maar het ziet er goed uit. De verwachting is dat hij tegen Utrecht kan spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen