"Van Damme is een fantast en beetje onstabiel"

Ger
1 december 2010, 10:42   Bijgewerkt: 1 december 2010, 11:37

Anderlecht heeft geen goed woord over voor Jelle van Damme, die afgelopen zomer van de Brusselse club naar Wolverhampton Wanderers verkaste. De oud-Ajacied keert in de winterstop alweer terug naar België, waar hij voor Standard Luik gaat spelen.

De 27-jarige verdediger stond ook in de belangstelling van Anderlecht en Club Brugge. Die laatste club dacht Van Damme zelfs binnen te hebben, maar hij koos op het laatste moment voor een transfer naar Standard. Dat zou de Belgische international hebben besloten omdat zijn vrouw wilde dat hij dichter bij huis zou voetballen.

Nadat Club Brugge dinsdag al kritiek uitte op Van Damme, is het een dag later de beurt aan Anderlecht. "Van Damme is een beetje een fantast", aldus Anderlecht-voorzitter Roger vanden Stock in Het Laatste Nieuws. "Hij is een beetje onstabiel, dat bewijs is er nu wel. Want in één maand tijd waren Anderlecht, Club Brugge en Standard de club van zijn hart."

"Wij hadden in het verleden al een aantal onaangename ervaringen met Van Damme", verklapt de preses. "Toch hebben wij nog overwogen om hem terug te halen toen hij ongelukkig was bij Wolverhampton, maar dan moest hij wel duidelijk laten merken dat hij alleen voor ons koos. Hij had ons op het veld misschien wel wat kunnen bijbrengen."

"Van Damme heeft de voorbije maanden van alles gezegd waarmee hij zichzelf tegensprak. Dat is niet geloofwaardig. Wij waren de club van zijn hart, maar nu zijn we dat plots weer niet meer. Nu is dat ineens een andere club. Dat is één van de redenen waarom we hem hebben laten gaan. Voor mij is een woord een woord. Maar voor Jelle Van Damme niet, want zijn woorden veranderen voortdurend."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen