Beckham sluit tijdelijke overgang naar Everton uit

30 november 2010, 18:12   Bijgewerkt: 1 december 2010, 05:52

David Beckham heeft de mogelijkheid uitgesloten dat hij dit seizoen een tijdelijke overstap zal wagen naar Everton. Eerder gaf de oefenmeester van de club uit Liverpool David Moyes te kennen dat hij de voormalige aanvoerder van het nationale elftal van Engeland, die onder contract staat bij Los Angeles Galaxy, maar wat graag voor enige tijd aan zijn selectie wilde toevoegen.

Het Amerikaanse voetbalseizoen is namelijk al ten einde en de afgelopen twee jaar kwam de 35-jarige Beckham na afloop van de Amerikaanse competitie op huurbasis uit voor AC Milan. Moyes had goede hoop om eenzelfde constructie met ´Becks´ aan te gaan, maar de Brit heeft aangegeven dat hij de overstap naar Goodison Park niet kan maken uit respect voor zijn oude club Manchester United.

Op de vraag van Sky Sports News of de LA Galaxy-speler in was voor een tijdelijk verblijf bij Everton, antwoordde Beckham dan ook afwijzend. "Nee, ik heb hier een paar dagen geleden wel contact over gehad toen ik in Australië verbleef. Het is altijd een eer om gewild te zijn bij meerdere managers en verschillende teams, ook al gaat het om verblijf op huurbasis."

De Engelse routinier had nog lovende woorden over voor Moyes. "Ik heb veel respect voor David Moyes. Ik vind dat hij een fantastische prestatie levert bij Everton, maar ik ben een United-fan. Het is te gewoon te dicht bij huis."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen