Club baalt van keuze Van Damme voor Standard

30 november 2010, 10:00

Bij Club Brugge baalt men als een stekker. De ploeg dacht Jelle van Damme binnen te hebben, maar de oud-Ajacied koos op het laatste moment voor een transfer naar Standard Luik. En dat terwijl Club Brugge met zowel Van Damme zelf als zijn club Wolverhampton Wanderers al een akkoord had, zegt manager Luc Devroe.

"Ik ben vrijdag in Birmingham geweest. Ik heb er onderhandeld met de CEO van Wolverhampton en we kwamen tot een overeenkomst", zegt Devroe in diverse Belgische media over zijn pogingen om Van Damme te strikken.

"Later op de dag had ik ook een afspraak met Van Damme op de luchthaven, samen met zijn manager Nico Vaesen. Jelle zal dat zeker bevestigen. Ook met Van Damme bereikten we een akkoord. Op zaterdag heb ik hem dan het financiële voorstel gestuurd. De papieren moesten enkel nog ondertekend worden. Maar op maandagochtend kreeg ik telefoon. Vaesen belde mij om te vertellen dat hij "slecht nieuws" had. Vaesen zei dat Van Damme overlegd had met zijn vrouw Elke Clijsters. Zij wou hem liever dichter bij huis zien voetballen", aldus de Club-manager.

Van Damme is vanaf januari speelgerechtigd voor Standard Luik. Hij speelde tussen 2006 en de zomer van 2010 bij Anderlecht, de grote concurrent van Standard.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen