Ook Lazio profiteert niet van remise AC Milan

28 november 2010, 18:24   Bijgewerkt: 16 januari 2011, 14:30

Evenals Juventus (1-1 tegen Fiorentina, zaterdag) heeft Lazio niet geprofiteerd van het 1-1 gelijkspel van AC Milan bij PSV-opponent Sampdoria. De Romeinen boekten zondag op eigen veld tegen middenmoter Catania hetzelfde resultaat. Hierdoor blijft Lazio tweede in de Serie A, met drie punten achterstand op koploper Milan.

Matías Silvestre opende namens Catania in de 44ste minuut de score, maar Lazio had weinig tijd nodig om de schade uit te wissen. Anderson Hernanes bepaalde in de extra tijd van het eerste bedrijf de eindscore op 1-1.

Napoli, dat donderdag in het kader van de Europa League op bezoek komt bij FC Utrecht, hield een kater over aan het duel bij Udinese. De equipe uit Napels was niet opgewassen tegen de trefzekerheid van Antonio Di Natale, die driemaal scoorde. De spits verzorgde daarmee de volledige productie van Udinese (3-1). Ondanks het verlies blijft Napoli de nummer vier van de Italiaanse competitie.

In Moldavië kwam FC Sheriff, donderdag de gast van AZ, niet verder dan een 0-0 gelijkspel bij Costuleni. De ploeg uit Tiraspol, de laatste jaren alleenheerser in het Oost-Europese land, blijft daardoor teleurstellend vierde in het klassement.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen