AZ mist Moisander en Jaliens tegen Heerenveen

26 november 2010, 14:40   Bijgewerkt: 26 november 2010, 14:46

AZ-coach Gertjan Verbeek moet voor de thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen improviseren in zijn achterhoede. Naast de geschorste Niklas Moisander ontbreekt namelijk ook Kew Jaliens. De voormalig aanvoerder is geblesseerd aan zijn heup.

Verbeek wilde vrijdag niet zeggen wie, bij absentie van beide spelers, naast Hector Moreno in het hart van de defensie staat. "Dat zeg ik niet. Ik vind het wel leuk dat Ron Jans nu even mag puzzelen. Ik ben geen voorstander van veel verschuivingen in de ploeg. Normaal komt Pietje erin als Jante je eruit gaat. Maar dat kan niet nu ik met Moisander en Jaliens twee spelers mis", zegt hij op de website van zijn club.

Naast de verdedigers ontbreken, om uiteenlopende redenen, ook Joey Didulica, Jonathas en Johann Berg Gudmundsson. Jonathas is wegens privéredenen in Brazilië. "Zijn moeder is ernstig ziek. We hebben hem dus alle tijd gegeven om zijn zaken op orde te krijgen. Anders loopt hij hier rond, maar is hij er met zijn hoofd niet bij. Je hebt maar één moeder, hè. En Jonathas kan nog vijftien jaar profvoetbal spelen. Het enige vervelende is dat we moeilijk contact met hem kunnen krijgen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen