Nicaise: "Vier spelers bepalen wetten bij Lierse"

26 november 2010, 09:37   Bijgewerkt: 26 november 2010, 09:42

Benjamin Nicaise werd deze week door Lierse SK teruggezet naar het tweede elftal, als gevolg van een ruzie op het trainingsveld met teamgenoot Thomas Radzinski. De oud-speler van Standard snapt daar helemaal niets van. Volgens hem is zijn verbanning uit de A-kern puur te wijten aan vier routiniers in de Lierse-selectie.

"De selectie wilde mij opnieuw in de A-kern, maar vier spelers beslisten anders. Die vier oudgedienden hebben enorm veel invloed binnen de club: Thiebaut, Cavens, De Graef en Radzinski. Zij hebben ook het ontslag veroorzaakt van Aimé Anthuenis", is de duidelijke taal van Nicaise (30) in de Belgische krant Gazette des Sports

"De spelers met invloed maken hier de wetten, omdat ze een goeie band hebben met grote baas Maged Samy", vervolgt Nicaise, die naar eigen zeggen door dit viertal buiten spel gezet is. "Mijn toekomst? Ik zit nu een tiental dagen in de B-kern. Daarna weet ik het niet. Ik ben klaar om alles te geven voor Lierse. En samenspelen met types die me niet liggen, stoort mij niet. In het verleden heb ik dat al vaker gedaan."

Met slechts negen punten uit zestien wedstrijden staat Lierse voorlaatste in België.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen