Bosvelt: "Van Beukering kan Castaignos ontlasten"

25 november 2010, 09:24   Bijgewerkt: 25 november 2010, 09:30

Jhon van Beukering werd eerder dit seizoen niet goed genoeg bevonden bij Go Ahead Eagles, maar krijgt nu een kans om zich te bewijzen bij Feyenoord. Paul Bosvelt, assistent-coach van Go Ahead, ziet er echter wel de logica achter. Hij is 'verrast' door de stage van de spits in de Kuip, maar erkent dat Van Beukering kwaliteiten heeft.

"Bij ons was hij niet fit en gunde hij zichzelf de tijd niet om te blijven. Het geeft wel wat aan dat Feyenoord op zo'n manier aan een speler moet komen, maar hij heeft zeker bepaalde kwaliteiten. Alleen moet hij eerst wedstrijdfit worden", zegt Bosvelt tegen RTV Rijnmond. Volgens hem kan de eventuele komst van Van Beukering goed uitpakken voor Luc Castaignos, de huidige spits van Feyenoord. "Je ziet dat Castaignos moeite heeft met de druk. Door de komst van Van Beukering zouden niet meer alle ogen op hem gericht zijn. Dan kan Castaignos meer zijn rust krijgen."

In het verleden stond de 40-jarige Bosvelt jarenlang onder contract bij Feyenoord. Met hem op het middenveld won de Rotterdamse ploeg in 2002 de UEFA Cup.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen