Jol zet De Zeeuw en Ooijer op bank tegen Real

23 november 2010, 19:55   Bijgewerkt: 23 november 2010, 20:03

Martin Jol kiest in de Champions League-wedstrijd tegen Real Madrid voor een geheel Belgisch verdedigingsduo. Naast Jan Vertonghen krijgt Toby Alderweireld van de coach de voorkeur boven routinier André Ooijer. Jol stuurt vrijwel dezelfde spelers het veld in als afgelopen zaterdag, in de topper tegen PSV (0-0). Alleen Demy de Zeeuw ontbreekt. Hij moet genoegen nemen met een plaats op de bank.

De plek van De Zeeuw in de basisformatie wordt ingenomen door een pure aanvaller, Miralem Sulejmani. Hierdoor zakt Urby Emanuelson een linie terug.

Luis Suarez staat gewoon aan de aftrap in de ArenA. De Uruguayaan kreeg deze week van Ajax een disciplinaire schorsing van twee duels opgelegd naar aanleiding van zijn beet in het lichaam van Otman Bakkal, maar deze straf geldt alleen voor de Eredivisie. Hij vormt een voorhoede met Mounir el Hamdaoui en Sulejmani.

Bij Real Madrid staan, ondanks het feit dat de ploeg al verzekerd is van een plek in de volgende ronde van de Champions League, vrijwel alle grote namen in het veld. Cristiano Ronaldo vormt een voorhoede met Karim Benzema en Pedro León.

Opstellingen

Ajax: Stekelenburg; Anita, Alderweireld, Vertonghen, Van der Wiel; Emanuelson, Enoh, De Jong; Sulejmani, El Hamdaoui, Suarez

Real Madrid: Casillas; Sergio Ramos, Arbeloa, Raul Albiol, Marcelo; Diarra, Xabi Alonso, Mesut Özil, Cristiano Ronaldo, Benzema, Leon

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen