Van Persie niet met Arsenal naar Braga

22 november 2010, 17:53   Bijgewerkt: 22 november 2010, 18:00

Robin van Persie is niet samen met de selectie van Arsenal afgereisd naar Portugal voor het Champions League-duel tegen Sporting Braga. Manager Arsène Wenger kiest ervoor om de nog maar net herstelde aanvaller van de Gunners rust te geven.

De oefenmeester van de Londenaren ziet liever dat de international van Oranje in Engeland blijft om aldaar verder aan te sterken van de kwetsuur aan zijn enkel, die hem maanden langs de kant hield. Van Persie kwam afgelopen weekend wel binnen de lijnen in het treffen met Tottenham Hotspur (2-3 nederlaag), maar Wenger acht het niet verstandig om voor de tweede maal in korte tijd een beroep te doen op de spits.

Ook Andrei Arshavin en Gaël Clichy zullen dinsdagavond in Portugal niet van de partij zijn. Clichy kampt met een rugblessure, terwijl Arshavin ook rust wordt gegund. Daarnaast zullen ook de langgeblesseerden Thomas Vermaelen, Abou Diaby, Aaron Ramsey en Manuel Almunia geen acte de présence geven.

Indien Arsenal een overwinning bij Braga weet te boeken, verzekeren de Londenaren zich van een paats in de volgende ronde van het kampioenenbal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen