Heerenveen krijgt Grindheim geblesseerd terug

19 november 2010, 17:42   Bijgewerkt: 19 november 2010, 17:53

Het is nog onzeker of SC Heerenveen zondag tegen hekkensluiter Willem II over Christian Grindheim kan beschikken. De Noorse middenvelder is deze week bij een duel van zijn geboorteland met Ierland geblesseerd geraakt aan een heup. Hierdoor was hij vrijdag niet aanwezig op het trainingsveld van de Friezen.

Jans omschrijft het treffen met Willem II ‘een mooie test’. Jans: "We willen eens een keer negentig minuten lang proberen goed te voetballen”, vertelt de oefenmeester op de website van Heerenveen. “Het wisselvallige moet eruit. We hebben in de tweede helft tegen Feyenoord laten zien dat we als team kunnen werken."

Willem II, dat uit de eerste dertien wedstrijden slechts twee punten haalde, zal vooral achterover leunen in het Abe Lenstra Stadion, verwacht Jans. “Zij hebben nu één doel: koste wat het kost ‘erin’ blijven”, vervolgt hij. “Daarom zullen ze bij ons hard werken en compact en verdedigend gaan spelen. Zolang het 0-0 staat spelen ze ook vaak goed. Het is aan ons om daar een antwoord op te hebben. Het moet zondag vanaf het begin duidelijk zijn dat we willen winnen. Sterker nog, we moeten zondag winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen