Everton wil Donovan verleiden tot terugkeer

18 november 2010, 21:26   Bijgewerkt: 19 november 2010, 01:31

Everton hoopt dat het Landon Donovan wederom kan verleiden tot een tijdelijke overstap naar 'de Toffees'. De Amerikaanse aanvaller is in het bezit van een lopende verbintenis bij Los Angeles Galaxy, maar de Amerikaanse voetbalcompetitie is dit seizoen reeds ten einde.

Vorig jaar was Donovan ook al op huurbasis te bewonderen in het tenue van Everton. In tien duels wist hij destijds het net twee keer te vinden. Trainer David Moyes is het verblijf van de spits van 'Team USA' in Liverpool zo goed bevallen, dat hij de Amerikaan weer wil verleiden tot een terugkeer.

Donovan is er echter zelf nog niet helemaal uit. "Geef me een paar weken en ik heb een antwoord voor je. Ik heb net een paar dagen vakantie en wil daar eerst van genieten. Na een paar weken zal ik een beslissing nemen", vertelde de 28-jarige afmaker aan Sky Sports.

De Amerikaan ziet met grote tevredenheid terug op dit jaar. "Ik kan wel stellen dat dit het beste jaar van mijn leven is geweest, zowel persoonlijk als professioneel. Het is nu tijd om terug te kijken en te realiseren hoe bijzonder dit was."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen