Cornelisse moet weg: "Ben best boos geworden"

17 november 2010, 15:46   Bijgewerkt: 17 november 2010, 15:52

Tim Cornelisse is bezig aan zijn laatste seizoen bij FC Utrecht. Het aflopende contract van de 32-jarige rechtervleugelverdediger zou automatisch met één jaar verlengd worden als hij dit seizoen minimaal 25 officiële wedstrijden zou spelen, maar FC Utrecht heeft die clausule 'afgekocht', tot boosheid van Cornelisse.

"Ik werd voor de keuze gesteld: óf ik zou afzien van die optie en dit seizoen mogen afmaken, óf ik zou op de tribune terechtkomen", zegt Cornelisse in Voetbal International. "Ik ben boos geworden op het bestuur, ze hebben mij aan het contract gehouden toen er belangstelling was. Maar ik heb eieren voor mijn geld gekozen."

Cornelisse krijgt een financiële compensatie voor zijn afgekochte clausule, maar moet komende zomer dus wel opkrassen uit de Galgenwaard. Vermoedelijk wil de club uit de Domstad rechts achterin verder met Mark van der Maarel. Dit seizoen is de jeugdinternational de vaste stand-in voor Cornelisse, die sinds 2004 in Utrecht speelt. Daarvoor kwam hij uit voor TOP Oss, RKC Waalwijk en Vitesse.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen