Been: "Heel snel weg uit onderste regionen"

Ger
14 november 2010, 19:32

Trainer Mario Been van Feyenoord wordt naar eigen zeggen niet "misselijk" als hij naar de stand op de ranglijst kijkt. Maar de Rotterdamse coach weet als geen ander dat zijn club vooralsnog veel te laag (veertiende) staat in de Eredivisie.

"We moeten heel snel weg uit die onderste regionen", erkende Been zondag na de zwaar bevochten 2-2 tegen sc Heerenveen in De Kuip. "We pakken in de thuiswedstrijden echter te weinig punten. We hadden zowel vorig week tegen Roda JC als nu tegen Heerenveen gehoopt op drie punten met de steun van ons publiek. Een overwinning heeft er in beide duels ingezeten, maar we moeten helaas genoegen nemen met twee keer een gelijkspel."

Been sprak terecht van een sterke eerste helft van Feyenoord. "Maar met 1-0 bij de rust deden we onszelf tekort. In de tweede helft moesten we het initiatief aan Heerenveen laten. We hadden vooral moeite met hun spel vanaf de vleugels. Na 1-1 liepen we bijna alleen nog maar achteruit. We riepen het onheil over onszelf af. Uiteindelijk mag je nog blij zijn met 2-2. Het verschil tussen onze eerste en tweede helft was veel te groot."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen