Luciano, Metaj en Hiariej terug bij Groningen

10 november 2010, 14:24

Keeper Luciano da Silva en middenvelders Tom Hiariej en Shkodran Metaj zijn weer inzetbaar bij FC Groningen, in het bekerduel van donderdag tegen ADO Den Haag. Het trio was afgelopen weekend tegen NAC Breda nog absent wegens blessures.

Nicklas Pedersen en Darryl Lachman zijn er niet bij tegen ADO. Laatst vermelde liep woensdag op de training een lichte blessure op aan een enkel.

Zonder dat tweetal gaat FC Groningen op jacht naar een plek bij de laatste zestien in de KNVB Beker. Twee weken terug stond de ploeg van coach Pieter Huistra ook al tegenover ADO. En ook toen was de Euroborg het decor. “Het is een voordeel voor ons dat we nu alles van ze weten. Dat voordeel hebben ze omgekeerd ook, maar ik houd ervan om ons eigen voordeel positief te benadrukken”, aldus Huistra.

Zoals hij eigenlijk al de hele competitie doet, wil Huistra niet te veel naar de opponent kijken. “We hebben te maken met twee ploegen die goed bezig zijn in de competitie en bovendien van hun eigen kracht uitgaan. Een mooi affiche. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een mooie wedstrijd. Ik heb gehoord dat er al tussen de 13.000 en 14.000 kaarten zijn verkocht. En ik hoop op een nog voller stadion. De steun van zoveel mogelijk eigen publiek werkt zeer positief”, besluit de oefenmeester.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen