Bottelier begrijpt spreekkoren: "Maar ik keur het af"

8 november 2010, 10:32   Bijgewerkt: 8 november 2010, 10:38

Willem II beleefde vrijdag een nieuw dieptepunt door thuis met 1-4 te verliezen van degradatieconcurrent VVV Venlo. De nederlaag werd ingeluid door een beslissing van arbiter Blom, die na een handsbal van Arjan Swinkels rood trok en de bal op de stip legde. Dit leidde tot aanhoudende spreekkoren vanaf de tribune.

Namens het bestuur van Willem II reageert Paul Bottelier op de website van de club op het gedrag van de fans. Hij zegt begrip te hebben voor de woede bij de aanhang. "Ik heb de herhaling inmiddels, geloof ik, 10 keer gezien en als je daar een bewuste overtreding in ziet met deze gevolgen, heb je een aparte kijk op het voetbal. Aan de andere kant: scheidsrechter zijn is een moeilijk vak, je moet in een fractie van een seconde beslissen. Maar het was dus erg fout in de ogen van iedereen uit Tilburg en dat je dan scheldt en fluit: helemaal te begrijpen. Wat niet kan: langdurig termen gebruiken over hem en zijn moeder, die echt kwetsend zijn. Als dat te lang doorgaat, ga je een grens over. Ik begrijp het wel, maar keur het af", aldus Bottelier.

Overigens moest Bottelier zelf het tijdens de wedstrijd ook ontgelden. "Dat ik uitgefloten werd, komt waarschijnlijk uit dezelfde frustraties voort, die ik dus heel goed begrijp, omdat ik dezelfde frustraties had en nog heb. Ik vat het niet persoonlijk op, ook al is het niet heel leuk. Ik ondervind heel veel steun. Dank daarvoor", reageert hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen