Holman: "Gelijkspel voelt beetje als nederlaag"

8 november 2010, 08:47   Bijgewerkt: 8 november 2010, 09:11

Enkele dagen na de Europa League-nederlaag bij Dinamo Kiev leek AZ op weg naar een zege bij Vitesse, maar in de slotminuut ging het mis. Ismail Aissati tekende voor de 1-1 en zorgde er daarmee voor dat de Alkmaarders balend de bus in gingen.

"We hebben niet verloren vandaag, maar het voelt wel een beetje zo. We kwamen hier voor de overwinning", treurt Brett Holman op de website van de Alkmaarse club.

Volgens de Australiër verloor AZ in de slotfase onnodig de controle over de wedstrijd. Een opstootje tussen Sergio Romero en Slobodan Rajkovic speelde daarbij een belangrijke rol. "Na het opstootje in de slotfase tussen Sergio en Rajkovic raakten we de regie een beetje kwijt. Hun supporters gingen er vol achter staan en met veel opportune brachten ze ons in de problemen. Het was niet slim om mee te gaan in die opstootjes, maar dat is de emotie van het spel. We hadden de wedstrijd rustig moeten uitspelen. Nu gaven we het helaas weg. De late gelijkmaker was erg jammer en onnodig. Romero kon de bal niet goed wegstompen, waarna Moisander de bal ongelukkig in de voeten van Ismaïl Aissati speelde. Die schoot de bal er geweldig in."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen